Gå direkt till Nyheten (Elvira värmer publik på Julkalas)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Elvira värmer publik på Julkalas

Publicerad Friday, 10 December 2010, 11:11 av Redaktionen

Familjens Julkalas kommer på onsdag till Lidköping på sin turne med bl a Darin och Jessica Andersson. Men redan i foajén möts publiken av underhållning. Det är Lidköpingstjejen Elvira Vänerfors som engagerats för att följa med kalaset runt på turnén för att välkoma publiken.

elvira_vaenerfors_privat

Elvira Vänerfors uppdrag är att sitta med sitt piano och sjunga julsånger av alla de slag. Bredvid sig har hon en tomte för att ytterligare förhöja julstämningen. Samtidigt så bjuds det på glögg och pepparkakor. Elvira Vänerfors som fått sin musikaliska utbildning på MOP i Skara där åtminstone några i arrangörskadern för Julkalaset finns. Elvira Vänerfors kan man lyssna på också – klicka här.