Gå direkt till Nyheten (Manlig Lucia med tärnpojkar)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Manlig Lucia med tärnpojkar

Publicerad Monday, 13 December 2010, 15:36 av Tore Sahlström

luciasoc_a_101213Vid årets Luciafirande vid Social & Arbetsmarknadsenheten bars luciakronan av den ståtlige Lars-Owe Steindahl,som skötte luciauppdraget med glans. På bilden lucian Lars-Ove Steindahl med tärnpojkarna Johan Wallquist och Bengt Svedberg. Bilderna i artikeln är klickbara till större format.

Även årets tärnor bestod av män, och dessa var Thomas Larsson, Johan Wallquist, Björn Kling och Bengt Svedberg. Däremot fanns det inga stjärngossar i tåget utan i jämlikhetens anda bestod luciatåget av stjärnflickor.

Under högtiden sjöngs de sedvanliga julvisorna, som hör julen till, och som vanligt bjöds det på lussekatter och pepparkakor.

luciasoc_b_101213

Årets manliga Lidköpingslucia Lars-Ove Steindahl med tomten
Marek vid sin sida.