Gå direkt till Nyheten (De nya företagen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De nya företagen

Publicerad Tuesday, 14 December 2010, 14:45 av Björn Smitterberg

Här presenteras de nya företag som bildats med säte i västra Skaraborg och registrerats vid Bolagsverket förra veckan.

Mitt bästa för dig
har bildats som enskild firma på Österlånggatan 2 i Grästorp för att erbjuda mssage, spa-behandlingar, stresshantering m m. Innehavare är Eva Monica Kristina Johansson, Vänstersborg.

Vedum Kross AB
har bildats med adress Larv Faleberg 3 i Larv för att handla med grus och krossa sten till grus m m, driva åkeri och entreprenadverksamhet, handla med maskiner och lastbilar samt driva jordbruk. Styrelsen utgörs av Karl Johan Hjalmar Strömberg, Bitterna.

Levene Entreprenad AB
har bildats med adress Box 319 i Stora Levene för att utföra markarbeten samt reparera och handla med fordon och entreprenadmaskiner, utföra snöröjning, transpåorter och byggverksamhet m m. Styrelsen utgörs av Andreas Kinbom, Stora Levene.

Lucky Number Production AB
har bildats med adress Skolgatan 23 i Vara för att bedriva verksamhet inom marknadsföring, produktioner för TV, film och foto samt turistverksamhet m m. Styrelsen utgörs av Sandy Jack Verner Arufors, Vara.

RBM Consulting AB
har bildats med adress Frejgatan 4 i Göteneför att erbjuda konsulttjänster inom bokföring och ekonomisk rådgivning, värdepappersförvaltning m m. Styrelsen utgörs av Bengt Robert Jonsson, Götene.

Holmestads Alltjänst
har bildats som enskild firma med adress Myrbacken Lillängen i Götene. Firman arbetar på olika företag inom lantbruk, byggnation och metallindustri. Innehavare är Sören Kjell-Åke Aspehed, Myrbacken.

Cowboy Film of Press Play on Pony
har bildats som enskild firma med adress Gategården i Husaby. Firman skall arbeta med olika uppdrag i filmbranschen och även själv producera film. Innehavare är Magnus Tobias Tuvehagen, Husaby.

Lurö Kraft AB
har bildats med adress Gillstad Fagervälle 2 i Lidköping för att arbeta med vindkraftverk. Styrelsen utgörs av Anders Gustav Gerhard Hasselgren, Gillstad, som är ordförande, Arne David Andeae, Rackeby, och Arne Helge Andreae, Söne.

Al Bajena AB
har bildats med adress Esplanaden 76 C i Lidköping för att driva restaurang- och cafeverksamhet, slakteriverksamhet samt import- och exportverksamhet med livsmedel, kläder, skor, bilar och verkstadsmaskiner m m. Styrelsen utgörs av Ahmed Gasim Mophammed, Lidköping.

Lars Höglund Maskin AB
har bildats med adress Bergsgården 2 i Järpås för att handla med jordbruksmaskiner m m. Styrelsen utgörs av Lars Bertil Höglund, Järpås.

Hedvall Datakonsult AB
har bildats med adress Linjevägen 20 i Lidköping för att driva konsultverksamhet inom data- och IT-branschen. Styrelsen utgörs av John Fredrik Gustaf Hedvall, Lidköping.

Osteopat- & Friskvårdscenter i Lidköping
har bildats som enskild firma i Rörstrand Center i Lidköping för att erbjuda osteopati, massage, ultraljudsbehandlingar, laserbehandling m m samt tips och råd om träning. Innehavare är Per Oskar Karlsson, Lidköping.

Sybågens Handarbete Husaby
har bildats med adress Nora Torngatan 13 i Lidköping för handel med broderier, garner m m. Innehavare är Maria Elisabet Nyberg, Saleby.

Norra Härene, Hovby & Kartåsen Fiber och Avlopp ek för
har bildats för att driva avloppsanläggning och bredbandsanslutningar. I styrelsen ingår Anders Erik Alsterhag, Hovby, Roger Tomas Stefan Boström, Hovby, Kjell Rune Jansson, Sävare, Ulf Håkan Johansson, Sävare, och Ingrid Helena Viktoria Lundberg, Bronäs.

Linda Eriksson Träning och Inspiration
har bildats som enskild firma med adress Skördevägen 15 i Skara för att erbjuda träning och hälsoutveckling med personlig coaching ochföreläsningar m m.  Innehavare är Linda Malin Johanna Eriksson, Skara.