Gå direkt till Nyheten (Filmpremiär – i väntan på julen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Filmpremiär – i väntan på julen

Publicerad Friday, 17 December 2010, 00:20 av Björn Smitterberg

garret_hedlundI kväll har filmen Tron Legacy premiär i Lidköping – den går upp i Folkets hus som nu väntar på julens stora premiärer. Tron Legacy hör dock inte till de stora premiärerna – utan är i film ”i väntan på…”

För 28 år sedan kom filmen ”Tron” och vände upp och ned på publiken med sin science fiction. Men den föll snart i glömska för det kom nya starkare filmer. Ändå kommer nu en uppföljare, en fristående fortsättning. Men betyget är lågt bland kritikerna, i genomsnitt en etta på en femgradig skala. Filmen anses vara alltför omänsklig bl a.

En av huvudrollerna spelas av Garrett Hedlund – på den klickbara bilden.

Förutom Tron kommer Folkan att fortsätta rulla den senaste filmen om Harry Potter.