Gå direkt till Nyheten (Stadsmusikkåren blev till ett storband)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stadsmusikkåren blev till ett storband

Publicerad Saturday, 18 December 2010, 14:40 av Björn Smitterberg

I dag är det högkonjunktur i handeln i Lidköping. Bland alla inslag fanns också levande musik, i Framnäs City i form bl a av Stadsmusikkåren. I dag stod kåren still, inte ett marschsteg togs mer än av drillflickorna. Det var julmusik och en hel del andra låtar som fick Stadsmusikkåren att i stället bli som ett storband.

Bl a hyllades kinnekulletåget med en riktigt svängig “Take the A-train”. Dessutom skall nämnas att medelåldern i bandet var ovanligt låg i dag – nya unga ansikten fanns med och utmärkte sig bl a i att uniformerna var lite stora, men i musikaliteten var det inga fel. Kanske borde  Stadsmusikkåren stå still oftare…