Gå direkt till Nyheten (Djurägare lämnade valp i 15 graders kyla)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Djurägare lämnade valp i 15 graders kyla

Publicerad Tuesday, 21 December 2010, 14:51 av Björn Smitterberg

Länsstyrelsen kräver att en djurägare i Götene kommun bättrar sig. Länsstyrelsen har hittat en hundvalp utomhus utan något varmt att ligga på och utan tillgång till frisk vatten. Det var då 15 minusgrader.

Inne i ett stall fanns en annan hund som hade värme och vatten, något att ligga på. Men boxen var full av avföring vilket pekar på att hunden inte rastats. Intill fanns en häst i en box som hästen kunde skada sig på – bl a utgördes grinden av en stege.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
jeppe
Gäst
jeppe
21 December, 2010 03:37

vad fint att du tar upp ämnet! Det är skamligt vilka människor det finns.