Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 21 December 2010, 14:47 av Björn Smitterberg

Här är de företag som bildats med säte i Västra Skaraborg och förra veckan registrerats vid Bolagsverket.

Lilläng Drift AB
har bildats med adress Dubbgatan 2 i Vara för att driva vindkraft. Styrelsen utgörs av Bertil Folke Lindström, Varnhem.

Chansen AB
har bildats med adress Karlsrogatan 14 i Vedum för att bedriva fastighetsförvaltning m m, finansiella tjänster bl a. Styrelsen utgörs av Tore Anders Inge Ljunggren, Vedum.

Varafin AB
har bildats med adress Torggatan 16 i Vara för att driva frisörsalong. Styrelsen utgörs av Josefin Christina Andersson, Vara.

Götene Rör & Industrimontage AB
har bildats med adress Månstorpsvägen 16 B i Götene för att utföra monteringsarbeten i processindustrier, rörinstallationer, smide och byggverksamhet. Styrelsen utgörs av Stefan Kristian Färén, Götene.

Wevfas
har bildats som enskild firma med adress Torsmadsvägen 22 i Årnäs för att tillverka och sälja utrustning för belysningsstolpar m m. Innehavare är Nils Jan Börje Fahlgren, Årnäs.

Mellansveriges Fastighetsförvaltning AB
har bildats med säte i Lidköpings kommun, men med postadress i Linköping, för att förvalta fastigheter, fordringar m m. Styrelsen utgörs av Mario Miletitch i Karlstad.

Linda Palm Creativ
har bildats som enskild firma för att tillhandahålla tjänster i olika former av kreativ verksamhet. Innehavare är Linda Palm, Grindstugegatan 7 i Lidköping.

Brorsan HB
har bildats smed adress Lindärva Solstugan i Vinninga för att arbeta som mediekonsulter. Bolagsmän är Andreas Joakim Hansen, Vinninga, och Jon-Andreas Emanuel Lönn, Lidköping.

Sol & Snö i Skara
har bildats som enskild firma för att bedriva verksamhet med solcellsrelaterade produkter samt snöleksaker m m. Innehavare är Leif Gunnar Chressman i Skara.

Pernilla Ungers Garn & Pyssel
har bildats som enskild firma med adress Marumsgatan 16 i Skara för att driva detaljhandel med garn m m. Innehavare är Pernilla Unger, Skara.