Gå direkt till Nyheten (Laserpekare mot personal i Rörstrand)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Laserpekare mot personal i Rörstrand

Publicerad Monday, 27 December 2010, 19:40 av Björn Smitterberg

Polisen söker nu efter personer med laserpekare i Lidköping. Någon har i eftermiddag riktat en grön laserstråle mot personal i Porslinsfabriken i Rörstrandsområdet och en person har fått obehag efter att ha blivit belyst i ögonen.

Polisen vill gärna ha tips om vem som kan ha utfört den här laserpekningen. Ärendet rubriceras som misshandel. Laserpekningen skedde vid 15.20-tiden och drabbade en 54-årig man. Polisen var snabbt på plats och sökte efter personer i omgivningen som kunde bära på laserpekare. Pekningen har skett utifrån och in i fabrikslokalen.