Gå direkt till Nyheten (Ficktjuv opererar i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ficktjuv opererar i Lidköping

Publicerad Tuesday, 28 December 2010, 20:02 av Redaktionen

Tre kvinnor anmälde i dag att de blivit bestulna av en ficktjuv. Tjuven har i åtminstone ett av fallen tagit ut pengar på en bankomat – och polisen i Lidköping hoppas nu att det finns en övervakningsfilm som visar tjuven.

Två av kvinnorna uppgeratt de bestulits i samband med besök i butiker, den tredje vet inte med säkerhet. Alla har blivit av med plånböcker med pengar och bankkort bl a.

Polisen i Lidköping är irriterad av systemet med anmälningar som tas emot i en central. Ett av brotten kom till Lidköpingspolisens kännedom flera timmar efter det skett. Det var just det brottet som ledde till att någon tog ut pengar ur en bankomat på torget i Lidköping – och eftersom det gått så lång tid är det osäkert om filmen är sparad.

Stölderna skedde klockan 14,10, 14,30 och cirka 15,20.

Samtidigt varnar polisen för tjuvarna. Just nu är det många poliser på stan och det enklaste är förstås att omedelbart kontakta någon av dessa när man blivit bestulen, eller kontakta polisen lokalt på närmaste station.