Gå direkt till Nyheten (Lidköping förbereder sig för nyårsfirande)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköping förbereder sig för nyårsfirande

Publicerad Friday, 31 December 2010, 11:59 av Björn Smitterberg

torgsopor_lop101231Man får egentligen inte skjuta egna raketer hur som helst, och smällare är bannlysta och egentligen får man väl heller inte dricka alkohol hur som helst på torget. Men nyårsafton är nyårsafton. Och någon har redan hittat den nya platsen att göra  sig av med sopor för redan vid tiotiden var en av tunnorna proppfull.

Förhoppningen är förstås att här skall glas och annat skräp hamna. Vi på Lidköpingsnytt hoppas på och ser fram emot ett trevligt firande. Hoppas alla tänker på riskerna med raketer och alkohol, och att skräpet hamnar där det ska. Visste ni att rester av raketer som faller ned från hundra meters höjd är livsfarliga projektiler – man kanske borde fira nyår i hjälm…

torgsopor_101231

 

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bäckström
Gäst
Bäckström
31 December, 2010 04:54

Kan tänka mig att det är sopgubbarna som gjort någon förbannad genom att strunta i att tömma en soptunna pga dålig snöröjning?

KajsaM
Gäst
KajsaM
1 January, 2011 09:54

I Lidköping borde kommunen och polisen förbjuda alla former av glas och alkohol på torget. Annonsera och kontrollera. Låt folk få städa efter sig om man kastar på marken. Vi kommer inte fira nyår på Lidköpings torg i fortsättningen om det ska fortsätta som nu. Helt otroligt att inget görs. Jämför med det fina firandet på Skansen och även andra städer.

Elof
Gäst
Elof
2 January, 2011 01:09
Svarar  KajsaM

Så det är bara i Lidköpings nyårsfirande som är förknippat med alkohol och glas medans i stort sett alla andra städer så är folk nyktra och inget glas förekommer? Låt mig tvivla starkt på detta.