Gå direkt till Nyheten (Börja nya året med en annons i Lidköpingsnytt)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Börja nya året med en annons i Lidköpingsnytt

Publicerad Monday, 03 January 2011, 01:57 av Redaktionen

annonssnurrLåt hjulen börja snurra direkt på nya året.
Under hösten har vi på Lidköpingsnytt utarbetat lite nya former för hur du kan annonsera. Bl a kan du själv bestämma vad en annons får kosta.

Lidköpingsnytt har i flera år haft en traditionell prislista, där man betalar för att få en viss plats en månad eller längre tid. Den formen kommer alltid att finnas.

Vi har nu utarbetat nya former. Du kan bestämma hur mycket du vill lägga på en annons. Du kan helt enkelt bestämma en summa och be oss räkna ut hur många gånger annonsen visas.

Ytterligare ett sätt finns nu. Betala för varje klick. Annonsen kostar alltså bara en liten startavgift, och därefter tar vi ut en penga för varje klick din annons får. Varje gång en läsare intresserar sig för din annons tickar det till i vår taxameter. Även här kan du bestämma hur mycket annonseringen får kosta varje månad. För att inte vi skall gå under själva på det så finns en miniavgift, och du måste vara med åtminstone i tre månader.

Lidköpingsnytt har en stor läsekrets i Lidköping med omnejd. Statistik är ett svårt ord och därför försöker vi inte jämföra oss med andra. Men helt klart är att vi har en stor läsekrets – vi har under 2010 ett snitt på över 50.000 läsare per månad som läser tidningen hundratusentals gånger. På årsbasis visas alla annonser flera miljoner gånger.

Välkommen att vara med – att annonsera i Lidköpingsnytt är enkelt, vi gör annonsen som du vill ha den. Det ingår i priset.

Välkommen att kontakta Joakim på telefon 0510-21298 eller per e-post joakim@lidkopingsnytt.nu