Gå direkt till Nyheten (Julgransröste i Norra Härene)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Julgransröste i Norra Härene

Publicerad Friday, 07 January 2011, 05:52 av Redaktionen

På söndag hälsar Norra Härenes Sockenråd och SPF Norra Härene och Hovby alla hjärtligt välkomman till det årliga “Julgransröstet” i Norra Härene.

Det startar klockan 14 vid bygdegården med en tipspromenad där slutmålet är lägerplatsen i skogen där det serveras korv med bröd, glögg, festis och pepparkaka. Man kommer också att få lyssna till “Tomtekören” som gästar skogen. Efter tipspromenaden är man välkommen in i bygdegården där SPF Norra Härene och Hovby dukat upp med hembakat fikabröd, kaffe och saft. Tonerna från Lennart Frimans dragspel kommer så småningom att bjuda upp till dans kring granen och kanske även tomten tar sig en svängom.