Gå direkt till Nyheten (Debatten om snön och posten fortsätter)

 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatten om snön och posten fortsätter

Publicerad Thursday, 13 January 2011, 21:24 av Redaktionen

ikondebattMagnus Bäckström svarar nu i ett nytt inlägg Postens pressansvariga: Jag har mitt arbete att sköta, och vill inte sköta ha krav av brevbäraren.

Klicka här för att läsa tidigare inlägg:

 • Debatt: Posten svarar om snöskottning Skriven torsdag, januari 13th, 2011
 • Insänt: Om brevbäraren inte når brevlådan Skriven måndag, januari 10th, 2011
 • Postens pressansvarige Åsa Öman har rätt att ingen ska skriva meddelanden på min privata post.

  Samtidigt vill jag poängtera att jag inte vet vem som skrivit meddelandet – det kan lika gärna vara konkurrenten.

  Det är dock en trend i samhället att yrkesstoltheten försvunnit och att man försöker överföra sitt arbete på kunden.

  jag som kund har ett eget arbete och vill inte ha som krav på mig att skotta åt brevbäraren, ställa soptunnan 1,5 meter från tomtgräns och vänd och rätt håll. Jag vill inte scanna mina egna varor i butiken. Kortfattat vill jag som kund köpa en tjänst som jag definierar och om uppdragstagaren inte klarar av uppgiften så får man fråga vem som kan ta över.

  Jag som reser i tjänsten, måste jag säga upp mig för att skotta och få post på vintern?
  I min anställning sköter jag mina uppgifter själv och begär ingen hjälp av mina kund.

  Magnus Bäckström

  1 Kommentar
  Inline Feedbacks
  Visa alla kommentarer
  Elof
  Gäst
  Elof
  13 January, 2011 09:34

  Jag håller med dig. Tycker att posten borde ta reda på vart du är när du är ute och reser och så får de helt enkelt ta och åka dit med din post. För inte ska du väl behöva vänta tills du kommer hem på din post som någon har betalat hela 6:- för att få levererad till dig? Nä, skärpning posten. Lite service ska man väl få för de där kronorna man betalar?