Gå direkt till Nyheten (Politisk process för utökning av skidanläggning i Råda)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Politisk process för utökning av skidanläggning i Råda

Publicerad Thursday, 13 January 2011, 14:51 av Björn Smitterberg

I nästa vecka kommer en utökning av skidanläggningen på Råda Ås upp på den politiska agendan. Det är den gamla motorstadion som skall göras om till skidanläggning och det krävs att ett nytt spår anläggs mellan Rådåsgården och den före detta motorstadion – vars verksamhet nu flyttat till Kartåsen.

Bakom förslaget står Jan-Eric Thelin, ansvarig för skidsport vid Lidköpings Vintersportklubb. Det finns flera olika alternativ att ta ställning till och det som kommer att ske nu är en övergripande politisk diskussion vars första fråga att besvara är: Vill man satsa pengar på detta? Därefter kommer olika alternativ för genomförande att diskuteras.

Första anhalt är Samhällsbyggnadsnämndens Arbetsutskott.