Gå direkt till Nyheten (Stal cigaretter vid inbrott)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stal cigaretter vid inbrott

Publicerad Friday, 14 January 2011, 10:48 av Björn Smitterberg

Uppdaterad version.
Ursprungsartikel publicerad 06,30.

Poliser har under tidig morgon försökt hitta den bil som användes vid ett inbrott mot Mickes Kiosk på Östbygatan. Bilen kördes på 44:an mot Grästorp i mycket hög fart och sågs av en polispatrull som inte kunde stoppa framfarten.

Det var vittnen som strax efter klockan 4 såg att det pågick ett inbrott i kiosken. Flera maskerade personer bar saker ur kiosken till bilen. Troligen var det mest cigaretter. Bilen försvann sedan hastigt från platsen. Polisen har vissa uppgifter om bilen.

Efteråt gjordes även en del fynd i närheten av brottsplatsen, här görs en första besiktning av ett fynd som gjordes på Mariagatan. (Foto: Ronny Carlsson)

polis_privat