Gå direkt till Nyheten (Bil brann för tredje gången)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bil brann för tredje gången

Publicerad Sunday, 16 January 2011, 07:50 av Björn Smitterberg

Den bil som på nyårsaftonen brann på Västgötagatan blev i natt totalförstörd av eld. På nyårsaftonen hittades under bilen brännbart material men elden kunde släckas då i ett tidigt skede. I natt blev dock bilen helt förstörd, och brandmännen är övertygad om att elden var anlagd.

– Hade det bara dröjt någon minut till hade fler bilar blivit skadade, säger Ove Karlsson vid räddningstjänsten. Det var mycket höga tempereraturer kring den brinnande bilen. Nu fick en bil intill en mindre skada. Men den bilen som brann blev helt förstörd.

Polisen har inte kunnat klarlägga orsaken till branden i natt, men säger att det är tredje gången som det är eld i eller vid bilen. Nu skall en teknisk undersökning göras.