Gå direkt till Nyheten (De nya företagen i västra Skaraborg)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De nya företagen i västra Skaraborg

Publicerad Tuesday, 18 January 2011, 13:00 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som förra veckan registrerades vid Bolagsverket och som har säte i någon av kommunerna i västra Skaraborg.

Forsmans Svetsservice
har bildats som enskild firma med adress Snickaregatan 8 i Grästorp för att utföra svetsningsarbeten och rivningsjobb. Innehavare är Lars Tony Andreas Forsman, Grästorp.

Korsells Trading AB
har bildats med adress Rosenvägen 6 i Lundsbrunn för att tillverka, reparera och handla inom den mekaniska verkstadindustrin, samt arbeta som konsult i sammabransch. Företagets styrelse utgörs av Claes- Göran Jonny Korsell, Lundsbrunn.

Widells Trafik och Utbildning i Lidköping AB
har bildats med adress Sunnersberg Torpa 35 i Lidköping för att driva förarutbildning och uthyrning av fordon. Styrelsen utgörs av Lars Gunnar Widell, Torpa.

Bröderna Harryssons Lantbruk AB
har bildats med adress Norra Härene Bajgården i Lidköping, för att driva lantbruk med bl a mjölkproduktion och växtodling. I styrelsen är Jan Martin Daniel Harrysson, Trässberg, ordförande och Jan Christian Gustaf Harrysson, Norra Härene, ledamot samt Jan Stig Torvald Harrysson, Norra Härene, är suppleant.

Coach West Sweden
har bildats som enskild firma med adress Skogslindsvägen 6 i Lidköping för att bedriva coaching tillföretag, organisationer och privatpersoner. Innehavare är Eva Maria Andrae Svensson, Lidköping.

Johan Lundbergs
har bildats som enskild firma med adress Skogvaktarevägen7 i Lidköping för att erbjuda infotjänster med fokus på internet, webbutveckling, föreläsningar och foto. Innehavare är Johan Lundberg, Magdalenagatan 187.