Gå direkt till Nyheten (Klart för Svenskarnas Parti i Grästorp)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Klart för Svenskarnas Parti i Grästorp

Publicerad Tuesday, 18 January 2011, 18:15 av Björn Smitterberg

Länsstyrelsen har nu räknat om rösterna för Grästorps kommunval i september och det visar sig att Krister Johansson – numera Krister Sakseter går in i kommunfullmäktige.

Ursprunglingen väckte det stort uppseende när partiets ledare Daniel Höglund tog plats i fullmäktige, och senare petades efter en utredning om sitt boende som Skatteverket gjorde. Krister Sakseter var andra namn på partiets lista i Grästorp.

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rikard Pekkarinen
Gäst
20 January, 2011 07:28

Härligt att läsa!
Det innebär att allt kommunens arbete för att hindra Svenskarnas parti från att representera sina väljare är bortkastat.Tänk om de ägnat lika mycket tid åt att försöka förbättra saker för kommunens invånare istället. Jag hoppas att Krister kommer att göra ett lika bra jobb som Daniel gjort där hittills.

amir161
Gäst
amir161
21 January, 2011 08:43

fatta inte den där kommuneen att d är nazzar eller? bar o kicka ut dom fatta!!! INGA RASISTER PÅ VÅRA GATOR!!!!!!!

Danne Dyckert & K H
Gäst
Danne Dyckert & K H
21 January, 2011 11:27
Svarar  amir161

Vi är fria i tycka å tänka vad vi vill i detta land. Det du tycker är fel kanske nån annan tycker är rätt. Några har ju öppenbarligen röstat in honom på ett demokratiskt sätt.
Därmed inte sagt att jag på något sätt sympatiserar med Svenskarnas parti…

Rikard Pekkarinen
Gäst
22 January, 2011 03:08
Svarar  amir161

Du kanske inte riktigt har greppat hur demokratin i Sverige fungerar, Amir. Svenskarnas parti har ett folkligt stöd i Grästorp och har rätt att sitta i kommunfullmäktige och representera de väljarna. Då kan man inte “kicka ut dem” fastän du vill det. Svenskarnas parti för en politik som sätter det svenska folket i första hand och det verkar fler och fler inse. Om fyra år så har vi förhoppningsvis fler mandat i både Grästorp och andra kommuner.

Watchingeye
Gäst
Watchingeye
22 January, 2011 06:27

Du har ju helt rätt i att det demokratiska valet ska respekteras. I den frågan delar vi åsikt. Att er Fuhrer Höglund blev av med sin plats borde väl också du ställa upp på, då du säger dig vilja spela efter de demokratiska spelregler som gäller?
Jag tillhör den delen av befolkningen du utan att blinka skulle beteckna som renrasig. Att du och ditt parti säger sig sätta det svenska folket i första hand, visar ju bara vilken enkelspårighet och trångsynthet er politik präglas av.
En politik som präglas av rädsla, okunskap och människoförakt dör till slut ut, just pga att folket genomskådar de dimridåer ni gömmer er bakom.
Detta är en av demokratins stora fördelar…..Folket har alternativ inom politiken, till skillnad mot hur det sett ut i de länder er typ av politik lyckats bita sig fast….med hot och våld och utrensning som metoder att befästa er ställning.
Önskar Er lycka till i detta, än så länge, demokratiska land.