Gå direkt till Nyheten (Hundra på bandynostalgisk kväll)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hundra på bandynostalgisk kväll

Publicerad Monday, 24 January 2011, 21:10 av Redaktionen

Omkring 100 personer kom i kväll till Restaurang Villa för att prata bandyminnen. Det är Villa Lidköping BK som tillsammansmed Idrottshistoriska sällskapet i Lidköping sammanställt en ny utställning om bandyn i Lidköping – utställningen fick sin invigning med de samtal om bandy som var inramningen till träffen i kväll.

8 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Guest
Gäst
Guest
24 January, 2011 09:45

oj, då var det ju mer än det var publik i bandy- VM, matchen Sverige/Finland. Bandyn är verkligen het:)

Guest
Gäst
Guest
24 January, 2011 09:55

Tack för en heltrevlig kväll…
Att bandyn är STOR i Lidköping kan man numera förstå….
Å vad många “profiler” som här finns….
Ser redan fram emot nästa års STORA träff..

Guest
Gäst
Guest
25 January, 2011 02:03
Svarar  Guest

Den var bra, ironi när den är som bäst :)

Guest
Gäst
Guest
25 January, 2011 04:16
Svarar  Guest

Va’ru där ??
Om ej – håll truten för Du vet inget…

Funderar
Gäst
Funderar
25 January, 2011 09:19

Finns ju inte så mycket annat än bandy som händer i den här “hålan”…

Gert Svensson
Gäst
Gert Svensson
26 January, 2011 10:05
Svarar  Funderar

Om du är så missnöjd som det verkar på dina kommentarer får du väl GÖRA NÅGOT åt situationen i stället för att fundera! Många lidköpingsbor, inklusive mig själv, är nöjda hur det fungerar i denna staden.

Guest
Gäst
Guest
25 January, 2011 03:02

Till Fuinderar & Superbike…

Era kommentarer är helt överflödiga och förb…at tråkiga att läsa. Tänk att här finns dylika individer med så negativ livssyn – flytta härifrån ! Du “Funderar” bor ju defakto här i vad Du kallar “hålan” och bara det att klaga på den stad där man bor tyder på vissa brister…. Och i Ryssland va’re 20 grader, Mr Superbike. I Arena är det skönt och därför kommer det upp emot 3.000 besökare dit, men det Du vel inte om för Du går säker aldrig dit !!??

Funderar
Gäst
Funderar
25 January, 2011 10:55
Svarar  Guest

Det är frivilligt att läsa mina kommentarer… Jag trodde väl i min enfald att “hålan” var bättre än vad den var… Jag brukar jämföra med andra städer och vill gärna komma med synpunkter som kan göra “hålan” bättre… Men det är nog svårt för vissa ( speciellt infödda “håle-bor”) att höra lite kritik när man är så hemmablind… Jag tror fortfarande att man kan förbättra, och ser att Lidköping har en fruktansvärd stor potensial att bli ett toppen ställe att bo i med vänern och lidan som granne…