Gå direkt till Nyheten (Misco ökar satsning på stora kunder)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Misco ökar satsning på stora kunder

Publicerad Thursday, 30 June 2011, 13:14 av Redaktionen

I början av juni öppnade Misco en ny avdelning vars fokus skall vara att arbeta med företagets upphandlingar och storkundsavtal. Misco tillhandahåller utrustning för datatjänser av olika slag och har sitt huvudkontor i Lidköping.

Antalet kunder som efterfrågar användandet av ramavtal eller andra typer av avtalsbaserad handel ökar snabbt och den nya avdelningens arbete är direkt ämnat att höja Miscos servicenivå till denna kundgrupp.  Även antalet förfrågningar ifrån offentlig sektor och skola ökar, vilket ytterligare tydliggör behovet av denna typ av tjänst.

– Det krävs ett tydligare fokus och ett mer enhetligt arbetssätt för att hantera kunder ifrån dessa växande kundgrupper. Därför blir en avdelning av denna typ snabbt en förutsättning för alla växande företag i vår genre, säger Johan Sunnemark, VD på Misco.

Misco har sitt huvudkontor i Lidköping och har idag 45 anställda, av vilka 41 jobbar på huvudkontoret. Misco startade i sin ursprungliga form 1963 och är idag en av Sveriges äldsta aktörer inom distanshandel med teknologi- och IT-produkter.