Gå direkt till Nyheten (Nu börjar kampen om plats på Stochampionatet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nu börjar kampen om plats på Stochampionatet

Publicerad Friday, 08 July 2011, 11:26 av Redaktionen

Nu har nedräkningen till trippeltravet på Axevalla börjat på allvar. På måndag är det dags för anmälningar till uttagningsloppen. På förhand är det två tränare som kommer att ha många hästar med, Roger Walmann och Åke Svanstedt har gott om fyraåriga ston som är aktuella.

Det är alltid lika spännande inför dom här anmälningarna. I år har vi en av dom största favoriterna i loppets historia i Tamla Celeber. Roger Walmann har länge haft siktet inställt på just StoChampionatet med henne. Två av testloppen har vunnits av Tamla Celeber med mersmak.
 
Det är klart med en intressant konferencier under StoChampionatssöndagen. En känd radioröst kommer att medverka med intervjuerna. Det är Ulf Elfving som har ett brinnande travintresse och är delägare i ett flertal hästar men som aldrig skött ett uppdrag i en vinnarcirkel.

-En mycket kul förfrågan, det ska bli jätteskojigt, säger Ulf Elfving.