Gå direkt till Nyheten (En för svenskar närproducerad bil)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

En för svenskar närproducerad bil

Publicerad Tuesday, 12 July 2011, 07:11 av Redaktionen

Rolf Larsson i Saleby, kommunpolitiker och av kommunfullmäktige vald revisor, missar aldrig politikerveckan i Almedalen och Visby. Han reser över med cykel och promenadskor för att ta sig runt till alla evenemang. Det är Rolf Larsson som skickat bilden på den märkliga bilen.

Bilen var med i en utställning på Skeppsbron i Visby, bland flera andra bilar med ny teknik. Det skojiga var att den här bilen visade upp namnen på de orter som har industrier som levererat delar till bilen. Västergötland är visserligen inte ensamt men väl representerat med alla sina leverantörer.

Och som synes blev det en hel del orter – och ett ganska bra sätt att berätta om industriernas betydelse. Bilden kan klickas på till större format.