Gå direkt till Nyheten (Vill ha TV-övervakning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vill ha TV-övervakning

Publicerad Thursday, 14 July 2011, 14:57 av Björn Smitterberg

Lidbil Lastvagnar AB i Lidköping ansöker hos länsstyrelsen om tillstånd för att sätta upp TV-videoövervakning av sitt område i Änghagen. Förfrågan är nu på remiss till Lidköpings kommun.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tornet
Gäst
Tornet
14 July, 2011 06:30

Förstår egentligen inte problemet. Ansöka? Varför skall man inte kunna freda sin egen mark och sina egna tillhörigheter. Detta är ju knappast offentligt område. Dom som är där efter stängningsdags och gör ofog gör vi ALLA rätt i att komma åt. Om det nu är så att kommunstyrelsen måste godkänna detta så är den totalitära staten nära. Och om kommunen skulle säga nej så kallar jag till revolution. Nån djävla ordning måste det väl ändå vara, även i ett “modernt” samhälle!
Görs det sattyg där, filma, ta dom.

Jonas Pedersen
Gäst
14 July, 2011 09:34

inga problem med TV-videoövervakning så kan man känna sig lite trygg eller så har man bevis på att det inte var en själv som gjorde något. Eller om man råkar ut för något så finns det bilder på detta. Eftersom det inte finns några poliser eller någon annan som vill ställa upp som vittne när det har varit något. Som jag säger har man rent mjöl i påsen vad har man då att vara rädd om ??.

janne59
Gäst
janne59
17 July, 2011 09:36

Men detta kan väl inte gå för sig. Vi måste väl värna om busets personliga integritet……………..!