Gå direkt till Nyheten (“Säkerhetsutrustningen inte uppgraderad”
Säkerhetsinspektion stoppar Magnus Gabriel)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

“Säkerhetsutrustningen inte uppgraderad”
Säkerhetsinspektion stoppar Magnus Gabriel

Publicerad Friday, 22 July 2011, 06:00 av Redaktionen

Den lilla passagerarbåten “Magnus Gabriel” som i flera år gått turer i Ekens skärgård med Läckö som hemmahamn ha fått sitt passagerarcertifikat indraget. Säkerhetsreglerna har inte följts upp. Enligt företagets hemsida ligger båten stilla  tills vidare och ägaren Olov Johansson vill sälja sitt fartyg.

Det är ovanligt att tillstånden för passagerarfartyg dras in, och när det sker brukar det vara enstaka fel som snabbt åtgärdas. I det här fallet är det en serie brister som inspektionen förra veckan hittade.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Guest
Gäst
Guest
22 July, 2011 09:28

Byråkrater:-(