Gå direkt till Nyheten (Råda BK i B-final i Gothia Cup)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Råda BK i B-final i Gothia Cup

Publicerad Sunday, 24 July 2011, 18:50 av Redaktionen

Råda BK:s flicklag för upp till 14 år vann på lördagen B-finalen i sin klass i Gothia Cup.

Gothia Cups B-final spelades på Heden mitt i Göteborg. De lag som spelat sig fram till finalen genom den veckolånga turneringen var Råda BK:s F14 och Woden Valley SC Redbacks från Australien. Lagen tågade in på planen till pampig musik tillsammans med representanter från Gothia och domare.  Efter en mycket jämn kamp avgjordes det hela på straffar där Rådas tjejer stod som segrare med 3-0.

Laget från överst vänster;
Janne Fransson, Ulrika Handfast, Julia Ohlin, Sabina Fransson, Julia BjelkesjöDahlberg, Filippa Karvik, Josefin Sandsjö, Sandra Larsson, Sofia Lööf, Julia Bryngelfors, Alva Lindstedt, Johanna Fransson, Leif Smedman och Marcus Ohlin
Mittenraden;
Michaela Rosell, Julia Smedman, Amanda Holgersson, Lovisa Smedman, Ebba Handfast, Andrea Jacobson, Moa Bratt
samt hjältinnemålvakten Vega Carlberg längst fram.
Bilden är klickbar till större format.