Gå direkt till Nyheten (Lidköpingsfestivalen pågår.)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpingsfestivalen pågår.

Publicerad Saturday, 06 August 2011, 13:19 av Joakim Stegelmeyer

Lidköpingsfestivalen pågår för fullt. På Nya Stadens Torg finns serveringar, lotterier, bollkastning, hoppborg för barnen samt en scen för kvällens framträdanden. I det mulna men varma vädret var det inte alltför många som unnade sig en lunch i det fria. Enligt väderprognosen kommer skurarna att upphöra under eftermiddagen och kvällen bli ganska fin.

 

Större aktivitet lär det bli under kvällen. På torget blir det servering, tävlingar samt framträdanden av bland annat Ahlkvist/Clausent, Politicians och Svenne Rubins.

 

Torghandeln har tillfälligt fått flytta till parkeringarna runt Nya Stadens Torg och till körbanorna runt torgets västra och södra sida. Här var det betydligt mer rusch vid lunchtid. I folkmängden hördes även en hel andra språk än svenska så turistsäsongen är ännu i full gång.