Gå direkt till Nyheten (Allsång med Jöback – via TV till Folkan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Allsång med Jöback – via TV till Folkan

Publicerad Monday, 22 August 2011, 11:52 av Redaktionen

På torsdag blir det allsångskväll i Folkets Hus i Lidköping. Det är en direktsändning från Stockholm som leds av Peter Jäback och där Stockholms Filharmoniker står för musiken. Det utlovas en rad musikal-örhängen.

I Lidköping samarbetar SE-Banken och Folkets Hus om sändningen.

Förra årets  Sing-along opera med Malena Ernman blev en succé och tusentals besökare sjöng ut i operaarior över hela landet. Nu finns chansen att upprepa  den allsångsfesten tillsammans med Peter Jöback och Kungliga Filharmonikerna på torsdag kväll

Konserten är 2 timmar (inkl 20 min paus). Start klockan 19.