Gå direkt till Nyheten (Inbrott i kommunhuset i Vara kulmen på stökig natt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inbrott i kommunhuset i Vara kulmen på stökig natt

Publicerad Thursday, 25 August 2011, 07:03 av Björn Smitterberg

Natten har varit mycket stökig i Vara. En rad inbrott i bilar och husvagnar har anmälts och en har gripits för narkotikabrott. Alldeles nu har anmälts att det varit inbrott i kommunhuset i Vara i natt. Inbrottet har skett genom taket. Några uppgifter om vad som stulits finns inte än.

Polisen fick första larmet vid midnatt om att det pågick ett inbrott i ett garage på Torggatan. När de fyra tjuvarna skulle åka från platsen krockade de med en garagedörr. Poliser hittade senare en större grupp ungdomar och den bil som troligen var inblandad i inbrottet. En av ungdomarna greps och visade positiva svar på haschanvändning.

Strax därpå började polisen få in rader av anmälningar om inbrott i bilar och husvagnar. Som kulmen kom på morgonen inbrottet i kommunhuset.