Gå direkt till Nyheten (“Satsning på E20 och Västra Stambanan ett måste!”)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

“Satsning på E20 och Västra Stambanan ett måste!”

Publicerad Tuesday, 30 August 2011, 16:52 av Björn Smitterberg

När regeringen tar fem miljarder ur det krympande reformutrymmet i statens finanser och satsar på vägar och järnvägar vill moderata riksdagsledamoten Sten Bergheden i Mariestad att det sker satsning på E20 och västra stambanan.

 – Tillförlitligheten och punktligheten i det svenska järnvägsnätet behöver förbättras, både för person- och godstransporter. Det är därför glädjande att regeringen fortsätter den ansvarsfulla linjen med finansierade satsningar och fokus på där behoven är som störst, säger Sten Bergheden (M) moderat ledamot i trafikutskottet.
 
– Det är viktigt att Västra Götalands-regionen och Skaraborg arbetar aktivt för att Trafikverket nu prioriterar och använder en del av dessa satsningar till förbättringar på Västra stambanan och E20. Västra stambanan och E20 är två av Sveriges absolut viktigaste gods- och persontransportleder och de är avgörande för Skaraborgs utveckling och välstånd.


3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
OveNordstrom
Gäst
OveNordstrom
31 August, 2011 03:47

Det fanns ett TV-program som hette “Har ni hört den förut?”

Jorgen_Oberoende_liberal
Gäst
Jorgen_Oberoende_liberal
31 August, 2011 07:26

Är det rubriken om ett upprepande du menar eller är det programets innehåll, historier av fiction som man ler åt, du syftar på??

OveNordstrom
Gäst
OveNordstrom
31 August, 2011 09:21

Det överlämnar jag åt läsaren själv att avgöra Jörgen. Men jag är imponerad över din frågeställning!