Gå direkt till Nyheten (Pelle Holgersson firades)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Pelle Holgersson firades

Publicerad Wednesday, 31 August 2011, 15:58 av Björn Smitterberg

Pelle Holgersson firades i dag på sin 70-årsdag. Hans vän – och i viss mån arbetsgivare – Jörgen Larsson på Lidcon bjöd på kalaset. Och det blev uppvaktning – en riksdagsledamot och två kommunalråd bl a.

Pelle Holgersson är för många mest känd som mannen som säljer Bingolotter i Lidköping. Men han har också andra roller, bl a är han mycket politiskt intresserad och synnerligen starkt intresserad av socialdemokraterna. Så helt överraskande var det inte att fyra socialdemokrater på hög lokal nivå uppvaktade.

Kjell Hedvall, kommunalråd, Carina Ohlsson, riksdagsledamot, och Marita Bengtsson, kommunalråd och fullmäktigeordförande, uppvaktade Pelle Holgersson med blommor. En fjärde uppvaktande socialdemokrat var Jonas Sundström, ordförande i Samhällsbyggndsnämnden – men inte med på bilden.

Pelle Holgersson hör för övrigt till stampubliken när Lidköpings kommunfullmäktige sammanträder. Det har hänt att han missat ett fullmäktigemöte – i så fall beroende på att det varit fotbollslandskamp i TV.

Hos Lidcon hjälper Pelle Holgersson till med en del sysslor ett par timmar om dagen.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kerca
Gäst
Kerca
31 August, 2011 06:53

Fantastisk initiativ att få till ett riktigt “fölsedagskalas” för denne idealist och politiskt engagerade 70-åring. Stort grattis till den för dagen så stilige Pelle och tack Jörgen för det fina kalaset.