Gå direkt till Nyheten (Insänt: En historia med nästan helt bra slut)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Insänt: En historia med nästan helt bra slut

Publicerad Sunday, 04 September 2011, 17:50 av Redaktionen

– Sonen, Mio 5 år, blev i veckan bestulen (för tredje gången) av sin stora trehjuling samt sin älskade tramptraktor ur ett låst källarförråd på Mellbygatan, skriver  Evelin Rydqvist till Lidköpingsnytt.

Brevet fortsätter:

Mio var jätteledsen då vi upptäckte det då det var hans favorit.

Ryktesvägen fick vi höra att trehjulingen fanns på Montessoriförskolan. Ringde förskolan i fredags och dom berättade att några barn hade hittat trehjuling på cykelvägen utmed Lidan nedanför förskolan och lämnat in det där då dom trodde att den tillhörde förskolan.

Cykeln är nu hemma igen men Mios älskade traktor fortfarande borta tills i eftermiddags då goda grannar ringde på dörren och berättade att dom på sin proomenad hade sett den ligga upp och mer vid en boj i Lidan.

Mio blev superglad att den var upphittad igen och vi gick dit. Tyvärr låg den så långt ut att det var svårt att få tag i den. Mio var rädd att traktorn skulle “drunkna”. Pratade med räddningstjänsten och dom skulle komma ut och hjälpa oss. När dom kom så kom det även förbi en liten båt, med far och son i, som var ute och fiskade.

Dom hjälpte till att få upp tramptraktorn.

Tyvärr så var traktor väldigt förstörd, släpet var borta samt ratten, sprickor i skopan samt ett stort hål i traktorn. Det var en ledsen kille som fick dra sin traktor hem igen.

Vem är det så förstör någon annans saker så här?
Kan inte folk se skillnad på mitt och ditt?
Så otroligt tråkigt.

Så är det någon som har en tramptraktor till övers hemma så får dom gärna höra av sig!
Stort tack till räddningstjänsten, far och son i båten samt även till barna som lämna in trehjulingen till förskolan. Ni är Mios hjältar!

Evelin Rydqvist

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
StigStefan
Gäst
StigStefan
4 September, 2011 08:40

Den traktorn har jag sett ligga vid bojen hela veckan nästan.. Tänkte faktisk fiska upp den genom att kasta ett en vanligt fiskedrag men ni hann ju före. Synd att var trasig dock. Hoppas på att Mio kan få en ny fin! Kramar! 

Alexander Rydqvist
Gäst
6 September, 2011 09:14

hoppas att någon hör av sig så lillebror får något kul att åka på igen // Mios storebror