Gå direkt till Nyheten (Josef Bunyemen kanske blir kvar på torget)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Josef Bunyemen kanske blir kvar på torget

Publicerad Thursday, 08 September 2011, 18:14 av Björn Smitterberg

Josef Bunyemen har bett att få stanna på parkeringsplatsen invid Lidans västra sida nära Nya Stadens torg med sitt gatukök. I dag diskuterade Samhällsbyggnadsnämndens hans begäran och det var ingen som just ville mota bort Josef Bunyemen – men däremot överlät man ett uppdrag till tjänstemän att se över om gatuköket har den bästa platsen eller om annan plats kan hittas.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
HerrLidlund
Gäst
HerrLidlund
8 September, 2011 05:25

Kanske inte bara är Terrass caféets hyres kontrakt som måste visas fram, som bekant så belamras juh Torggrillen XX antal P-rutor. Vore väldigt intressant att höra kostnaden torggrillen får betala för detta. 

Kerca
Gäst
Kerca
8 September, 2011 11:25
Svarar  HerrLidlund

Är HerrLidlund intresserad av att parkera på torget vid Josefs öppettider så lär det finnas ganska gott om plats. Ditt intresse för Torggrillens parkeringskostnad är nog mest att betrakta som en normal kommentar från en lidköpingsbo med rötterna i Lidköpings bråddjupa avundsträsk.

Bertil Bertilsson
Gäst
Bertil Bertilsson
8 September, 2011 05:29

Bra, Josef är en riktigt duktig entreprenör. Han är värd detta förtroende.
/Bertil B.