Gå direkt till Nyheten (Stökigt vid flera krogar i natt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stökigt vid flera krogar i natt

Publicerad Saturday, 17 September 2011, 07:43 av Björn Smitterberg

Polisen har under natten kallats till flera krogar efter det varit stökigt och bråkigt. Vid en krog i Skara var två gäng på väg att börja slåss men situationen kunde redas ut och ingen anmälan behövde göras.

På en krog i Lidköping har en kvinna slagit en man i ansiktet med flera knytnävsslag – det resulterade i anmälan om misshandel,

På en gata i Skara har en man utsatts för ett olaga hot av en betydligt större man. På en Skarakrog ingrep ordningsvakter mot en berusad person – och larmade polis för att man hittade narkotikaklassade tabletter i samband med ingripandet.