Gå direkt till Nyheten (Svårt skadade efter trafikolycka i Ledsjö)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Svårt skadade efter trafikolycka i Ledsjö

Publicerad Sunday, 18 September 2011, 08:29 av Redaktionen

En bil med tre personer hemmahörande i Moholm fick sladd och kördes av vägen i hög fart i Ledsjö strax före midnatt. En peson blev fastklämd i baksätet på bilen. Alla tre har förts till sjukhuset i Skövde och utgången är oviss för en av de skadade.

Polisen har under lördagskvällen fått in uppgifter om så kallade streetrace bl a i Götene men även på flera ställen. Man tror att olycksbilen var på väg till ett streetrace på gamla E20 nära Ledsjö. Polisen har vittnesuppgifter på att olycksbilen framfördes i mycket hög fart och plötsligt tappade fästet i vägen. Olyckan hände vid korsningarna alldeles söder om motorvägen.