Gå direkt till Nyheten (Satsar på trafiksäkerhetsdag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Satsar på trafiksäkerhetsdag

Publicerad Tuesday, 20 September 2011, 13:41 av Redaktionen

“Kör säkert i vinter” är temat när försäkringsbolaget Dina arrangerar en trafiksäkerhetsdag på lördag. Under fyra timmar blir det aktiviteter med inriktning på säkerhet på försäkringsbolagets gård – som man lättast når vida Prästgårdsgatan.

Polisen och NTF är med och informerar, liksom ambulanspersonal och brandmän som även gör en uppvisning. För barnen finns elbil och möjlighet att ta förarbevis. Vinterdäck demonstreras liksom bilbarnstolar.

– Vi hoppas på många besökare, vi fortsätter att fira bolagets 125-årsjubileum, säger Jennie Ellhage som har hand om arrangemanget på lördag mellan 10 och 14.