Gå direkt till Nyheten (Ny satsning för att få visionärer och planerare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny satsning för att få visionärer och planerare

Publicerad Friday, 23 September 2011, 08:56 av Björn Smitterberg

Lidköpings kommun har brist på planerare – det skapar till slut en brist på visioner och framtidsmöjligheterna blir lite som fåglar som kommer flygande. Nu har kommunledningen uppmanat till nya krafttag för att få tag i en stadarkitekt för fat långvarig anställning, samt fler arkitekter för planarbeten.

För närvarande köps stadsarkitekttjänsterna in av konsult, det finns arkitetekter – men ingen övergripande chef för det som kallas plan & bygg. Flera platser är alltså obesatta och trots flera försök har kommunen inte lyckats locka någon. Hittills, för nu skall nya försök göras.