Gå direkt till Nyheten (Carolina Johansson fick klarhet snabbare än blixten
I morgon berättar hon själv i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Carolina Johansson fick klarhet snabbare än blixten
I morgon berättar hon själv i Lidköping

Publicerad Sunday, 25 September 2011, 08:24 av Redaktionen

I morgonkväll arrangerar Lidköpings församling den första öppna föreläsningen för terminen i Nicolaigården.

Temat är ”Från sökare till funnen”. Journalisten och författaren Carolina Johansson från Stockholm kommer att berätta om hur hennes liv på kortare tid än en blixt varar förstod att Gud finns och vilka konsekvenser det har fått.

Carolina Johansson har under 20 års tid arbetat med tunga närlingslivsfrågor. Hon betraktade sig själv som en jordnära kvinna som räknade med realiteter. Ändå hände det som inte fanns med i “planeringen” hennes tillvaro blev annorlunda  fastän mannnen, barnen, arbetet och vännerna var de samma. Carolina Johansson har många tankar om andlighetens återkomst i vår tid, och hur man kan möta Gud och finna en tro som bär. Hon har skrivit boken ”Bråkdelen av en sekund” och medverkat i boken Livets pärlor som sålts i stora upplagor.