Gå direkt till Nyheten (55-årsjubileum för Vinningas pensionärer
Stig Torstensson och Paul “Paljett” Sahlin inbjudna)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

55-årsjubileum för Vinningas pensionärer
Stig Torstensson och Paul “Paljett” Sahlin inbjudna

Publicerad Monday, 26 September 2011, 11:32 av Redaktionen

Nu på lördag kommer skådespelaren Stig Torstensson och dansbandssångaren Paul Paljett Sahlin till Vinninga Folkets hus för att underhålla då pensionärsföreningen firar sitt 55-årsjubileum under stor pompa och ståt.

Stig Torstensson har deltagit i en stor mängd teater och TV-serier under sitt långa skådespelarliv, mest känd blev han i TV-serien Svenska hjärtan som den hygglige Börje.

Paul Paljett Sahlin var Bert Karlssons första artist. 1980 deltog han i melodifestivalen med Tusen sekunder, var sångare i Säwes dansband och i Matz Bladhs orkester. Hans album från 2009 såldes i 250.000 ex.

Behållningen från de av pensionärsföreningen anordnade ”loppisarna” har gjort det möjligt att medlemmar och inbjuda gäster till en ringa kostnad får fira detta från eftermiddag tills midnatt då dansmusiken tystnat.

– Insänt