Gå direkt till Nyheten (Beatles-konsert i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Beatles-konsert i Lidköping

Publicerad Tuesday, 27 September 2011, 14:10 av Redaktionen

Samma arrangör som förut arrangerade konserten Kille Queen i evenemangsarenan har nu bokat in bandet The Mersey Beatles till en konsert i De la Gardieskolans aula den 9 november. Det är ett band som låtit höra om sig som kommer till Lidköping

The Mersey Beatles räknas bland världens allra bästa tribute-band – det gäller så väl musikaliskt som utseendemässigt. De spelar även på samma typer av instrument i samma tonarter och stämmor som beatlarna gjorde under sin storhetstid för runt 40 år sedan. Trummorna är desamma som Ringo Starr använde.

Biljetter finns exempelvis på turistbyrån i Rådhuset i Lidköping.