Gå direkt till Nyheten (Broderi-akademi bildas i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Broderi-akademi bildas i Lidköping

Publicerad Tuesday, 27 September 2011, 14:38 av Redaktionen

På torsdag kväll startar bildandet av en lokal grupp till Täcklebo BroderiAkademi. Syftet med denna grupp är att titta på grunderna av fritt broderi, färg och form samt hur man kan använda de traditionella broderi stygnen på ett nytt sätt.

Initiativet till den här träffen är studieförbundet NBV Väst och Pian Bates från Täcklebo Broderiakademi, samt Vänermuseet. Tidigare har en lokal grupp startats i Uddevalla där ett projekt har varit att brodera upp en bild av den stora branden i Uddevalla 1806.

Torsdagen den 29 sept kl. 18 på Vänermuseet.