Gå direkt till Nyheten (En” Brobergare” i kvällens match mot Villa BK)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

En” Brobergare” i kvällens match mot Villa BK

Publicerad Tuesday, 03 January 2012, 13:36 av Tore Sahlström

Ikväll möter Villa Lidköping BK Uppsalaget Sirius i arenan, och i bortalaget finns en viss Viktor Broberg, vars moderklubb just är Villa. Viktor Broberg är Sirius främste målskytt ,med sina 10 mål på elva matcher.

Det kommer förmodligen kännas lite speciellt att få spela i sin gamla hemstad för Viktor Broberg då, många av hans släktingar kommer att vara på plats. Viktor Broberg kommer i alla fall få träffa en av Villas materialförvaltare, och tillika farbror till Viktor, nämligen den forne Villaspelaren Thord Broberg. Thord Broberg hade sin storhetstid i Villa på 1980-talet.

Villa förväntas vara hungriga efter de två senaste förlusterna mot Vänersborg och Kungälv ,och Sirius är säkert revanschsugna efter förlusten mot Villa på Studenternas med 3-0. Publikrekord blir det förmodligen inte i Arenan ikväll, men Ni som tänker se matchen – titta ett extra öga på nummer 10 i Sirius . Den tillhör Viktor Broberg, för Viktor vill säkert öka målspottande mot sin gamla moderklubb.