Gå direkt till Nyheten (Lidköpingsbo vill inte att Villa ska vinna på Trettondagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpingsbo vill inte att Villa ska vinna på Trettondagen

Publicerad Thursday, 05 January 2012, 15:35 av Tore Sahlström

Bandymatcherna i elitserien står just nu som spön i backen.

På Trettondagen är det redan returmöte på bortaplan mot IFK Vänersborg för ett förmodat mycket revanschsuget Villalag, som förlorade annandagens drabbning hemma med 4-3.

Lidköpingsbon Marcus Sixtensson-Ottosson är en rutinerad försvarare i IFK Vänersborg, som vid förra mötet gjorde ett straffmål mot Villa. Sammanlagt har Sixtensson-Ottosson slagit in sex straffar i årets elitserie.

Den 33-årige Lidköpingsbon Marcus Sixtensson-Ottosson kom från Vetlanda till Vänersborg inför denna säsong, men har även representerat flera andra lag i sin karriär. Lag som Villa, LAIK, Gripen, Boltic och Sandviken har Sixtensson-Ottoson spelat med.

Om det blir någon samåkning för Marcus Sixtensson-Ottosson med Villalaget till Vänersborg är föga troligt. Däremot kommer det bli fartfull skridskoåkning för honom om han ska lyckas hindra sin arbetskamrat i Villa, Daniel Andersson, att göra mål.

Joakim Hedqvist är tillbaka i Vänersborg, och tränar med laget på torsdag kväll. Han är i praktiken tillgänglig för spel mot matchen mot Villa BK.

Rapporter från Vänersborg  säger att det kommer bli mycket publik i skandalarenan. Under förra matchen mot Sandviken lär vatten runnit genom innertaket, och hinkar var utplacerade för att fånga upp läckaget.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
kyrkogatan
Gäst
kyrkogatan
7 January, 2012 05:41

Även om kommentatorerna tyckte att utvisningen var tveksam (jag har en annan åsikt)-anser jag med bestämdhet att man inte ska kalla domare för jävla svin-där går gränsen -särskilt om har den positionen som Per Fosshaug har
Tore Sahlis