Gå direkt till Nyheten (Energiprogrammet mest framgångsrikt i regionen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Energiprogrammet mest framgångsrikt i regionen

Publicerad Tuesday, 24 January 2012, 12:02 av Redaktionen

Svenskt Näringsliv har utsett energiprogrammet vid De la Gardiegymnasiet till dem mest framgångsrika utbildningen i Västra Götaland.

Alla elever i avgångsklassen har fått jobb, samtidigt som betyg och andra kriterier jämförts. För Svenskt Näringsliv betonar Peter Gaestedius – som medverkade vid en ceremoni i skolan i dag – att det är viktigt för företagen att kunna mäta studie-resultat när medarbetare ska rekryteras.
– Jag är stolt och glad över det fina arbetet som görs på De la Gardie, säger chefen för Utbildning i Lidköping, Jan Fransson i en kommentar. Bra samarbete med näringslivet och dess branscher är en förutsättning för framgång.