Gå direkt till Nyheten (Fler stadsnära badstränder utreds)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fler stadsnära badstränder utreds

Publicerad Wednesday, 25 January 2012, 16:46 av Redaktionen

Lidköpings kommun skall försöka finna fler platser för bad i anslutning till tätor-ten. Hela området mellan Sandbäcken och Sjölunda skall undersökas och möjliga platser för badstränder skall identifieras.

Kommunstyrelsens arbetsutskott fattade i dag det beslutet – och det grundar sig egentligen på ett helt annat förslag.

Det var i april förra året som Moderaterna i en motion föreslog att det skulle skap-as en sandstrand som skulle sträcka sig från Götenegränsen vid Truve hela vägen till Östra Sannorna. Här skulle enligt förslaget även finnas plats för lek och boll-spel av olika slag invid stranden. Nu blir det alltså en utredning – men av andra sträckor av stränder.