Gå direkt till Nyheten (Hällekis och Kinnekulle skall bli plats för energigivande upplevelser)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hällekis och Kinnekulle skall bli plats för energigivande upplevelser

Publicerad Wednesday, 25 January 2012, 16:31 av Redaktionen

Kinnekullesjälar heter ett nytt projekt som får stöd av Leader med 20.000 kronor. Bakom projektet står Ylva Lindström, Susanne Wångdahl och Gabriela Bosnjakovic vars idé är:

– Att lyfta Hällekis och Kinnekulle som platsen för själsliga och energigivande upplevelser genom att påvisa mångfalden av verksamheter som bygger på just detta. Hällekis och Kinnekulle skall bli ett besöksmål året runt, för de som söker ett djupare mervärde i sin vistelse här.

Leader är en metod att arbeta med landsbygdsutveckling inom EU:s Landsbygdsprogram perioden 2007-2013. Syftet är att på olika sätt utveckla bygden och landsbygdens näringsliv för att ge bättre möjligheter till boende, bättre boendemiljö, sysselsättning och företagande på landsbygden.