Gå direkt till Nyheten (Betalar för att få riva oljecisternerna)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Betalar för att få riva oljecisternerna

Publicerad Friday, 27 January 2012, 14:21 av Björn Smitterberg

Det är nu klart att AF Decom AB i Västra Frölunda får ansvaret för att riva oljecisternerna i kvarteret Kniven intill Framnäshamnen.

Företaget har tilldelats uppdraget tidigare men i dag var sista dagen att överklaga upphandlingen.

– Totalt inkom 13 anbud varav vinnare blev AF Decom AB i Västra Frölunda. Uppgörelsen innebär att AF Decom betalar kommunen pengar för att riva cisternerna, meddelar inköpschefen Lennart Jonsson.

Arkivbild.

– Intresset för upphandlingen var stort och även spridningen på anbuden. Efter utvärdering utsågs alltså AF Decom som entreprenör för detta arbete. Arbete med att sluta avtal startar direkt och vår förhoppning är att rivningsarbetet kan starta inom några veckor efter att entreprenören lämnat in en miljöplan som godkänts av kommunens Miljö och byggnämnd.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
heylon
Gäst
heylon
27 January, 2012 03:59

Betala kommunen för att få riva cisternerna… känns som om kommunen på nått vis kommer att få betala för detta iaf. Mig veterligen finns det ingen som jobbar och sen betalar för sig… För det är väl inte så att “rivarna” får del av kommunens halva av skrotvärdet…??!!

Jorgen_Oberoende_liberal
Gäst
Jorgen_Oberoende_liberal
27 January, 2012 06:25

Och blir det något fel med miljöplanen är säkert ordförande Rask med nämnd beredd att ändra sitt beslut. Gäller ju att kunna vara flexibel och beredd ge avkall på saker och ting!!