Gå direkt till Nyheten (Liberaler samlas i Lundsbrunn)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Liberaler samlas i Lundsbrunn

Publicerad Saturday, 28 January 2012, 08:39 av Redaktionen

I dag invigningstalar Christer Winbäck, riksdagsledamot (FP) och ordförande i Länsförbundet i Skaraborg, på Lundsbrunnskonferensen. Temat för dagarna är Liberalismen, med ett särskilt fokus på utformandet av det nya partiprogrammet.

– Det ska bli väldigt spännande att återigen diskutera framtida utmaningar ur ett liberalt perspektiv och möta partikollegor och likasinnade från hela landet, säger Christer Winbäck.

Under de två dagarna på årets upplaga av Lundsbrunnskonferensen kommer man även att diskutera det fortsatta arbetet med det nya partiprogrammet, som ska presenteras på landsmötet 2013. Arbetet präglas av öppenhet, där alla liberalt sinnade välkomnas att delta i diskussionen.

– Att ta fram ett nytt partiprogram är en intressant process och en utmaning. Under konferensen kommer diskussionen att fortsätta, och schemat är fullspäckat av intressanta seminarier och deltagare. Jag vill också passa på att hälsa alla deltagare varmt välkomna till Skaraborg och Lundsbrunn.