Gå direkt till Nyheten (Noras Bean utan pengar i Prix ´d Amerique)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Noras Bean utan pengar i Prix ´d Amerique

Publicerad Sunday, 29 January 2012, 18:42 av Tore Sahlström

Axevallahästen Noras Bean kom igång dåligt i det klassiska storloppet Prix d´Amerique på Vincennesbanan utanför Paris.

På upploppet kunde inte tränarens Ulf Stenströmers Noras Bean ta in något på vinnaren, som för andra året i rad blev den franske hästen Ready Cash. Noras Bean med kusken Stefan Söderqwist hamnade till slut långt ner i fältet. Slutplaceringen blev en tolfte plats, och tjänade därmed inga pengar. De övriga svenska ekipagen Maharaja blev fyra och Iceland kom på sextonde plats av arton startande hästarna,