Gå direkt till Nyheten (Årsmöte med Gillstadkören)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 04 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Årsmöte med Gillstadkören

Publicerad Monday, 30 January 2012, 13:59 av Redaktionen

En av Örslösa församlings tre körer, Gillstadkören, har i dagarna haft sitt årsmöte.

Kören träffades hemma hos körmedlemmen Bertil Svantesson.

Styrelsen valdes;
Elsebeth Bengtsson blev ordförande,
Erika Hellström sekreterare och
Berith Hallqvist kassör samt
Bertil Svantesson och Anders Ölander övriga ledamöter.

Gillstadkören är en engagerad kör vilket märktes när körledaren gick igenom året som gått och konstaterade att kören träffats 49 gånger under 2011 och framträtt vid 16 tillfällen. Under årsmötet valdes även notutväljarkommitté, resekommitté, klädkommitté, fikakommitté samt foto- och mediaansvariga vilket också talar för en aktiv kör, inte enbart när det gäller att sjunga.

Kören består av 20 sångare, både män och kvinnor och den träffas på måndagkvällar i Gillstads församlingshem även i fortsättningen. Årsmötet avslutades med sång samt läckert fika som värdparet bjöd på.