Gå direkt till Nyheten (Louise Lindlöw till final i Måleri-SM)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Louise Lindlöw till final i Måleri-SM

Publicerad Monday, 20 February 2012, 11:35 av Redaktionen

Louise Lindlöw från Vinninga gick vidare till final i Måleri-SM från kvalet i Göteborg.

Efter en rafflande kvalomgång i Nordstan är ytterligare två unga målare klara till finalen i Måleri-SM 2012.  Det var Johanna Wigert, 19 år från Herrljunga som är lärling på Celander AB i Mölndal och Louise Lindlöw, 17 år från Vinninga som går på De La Gardiegymnasiet i Lidköping som lyckades bäst av de åtta deltagarna i Göteborgskvalet och som kommer att möta åtta andra unga målartalanger i finalen på Malmömässan 30 maj till 1 juni.
 
Louise Lindlöw kom tvåa vid tävlingarna i Göteborg.